Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM București a castigat finala mică a Ligii Campionilor la handbal feminin

Postat la: 07.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CSM București a câștigat medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce sâmbătă a ratat calificarea în finală. Româncele au învins duminică echipa Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului de la Budapesta.

Pentru CSM au marcat Gullden 9 goluri, Manea 3, Martin 3, Ayglon 2, Mehmedovici 2, Brădeanu 2, Niombla 2, Curea 1, Dache 1, Torstensson 1, iar de la Buducnost s-a remarcat Bulatovici, cu 5 reuşite.

Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmând să evolueze din sezonul viitor chiar la CSM Bucureşti. Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.

Portarul CSM, Paula Ungureanu, a declarat, după meci, că este încă supărată după ratarea finalei mari a competiţiei, dar şi fericită pentru câştigarea medaliilor de bronz. CSM Bucureşti a câștigat Liga Campionilor la handbal feminin în 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE