Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristina Neagu în echipa ideală a Campionatului European de handbal feminin

Postat la: 18.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristina Neagu a fost inclusă în echipa ideală a Campionatului European de handbal feminin. MVP a fost desemnată o jucătoare de la Gyor. Neagu a fost desemnată cel mai bun inter stânga de la Campionatul European de handbal feminin din Suedia, unde România a terminat pe locul 5. MVP-ul turneului final a fost desemnată olandeza Cornelia Nycke Groot, jucătoarea echipei Gyor, calificată cu naţionala ţării sale în ultimul act al întrecerii.

Cu puţin timp înaintea startului ultimei zile la Campionatul European din Suedia, în care sunt programate cele două finale, Danemarca - Franţa (ora 16:30, finala mică) şi Olanda - Norvegia (19:00, finala mare), EHF a anunţat oficail echipa ideală, decisî în urma voturilor exprimate de fani (40%) şi specialişti (60%). România a avut trei jucătoare nominalizate, pe Cristina Neagu, Oana Manea şi Gabriella Szucs. Numai prima şi-a făcut însă locul în All Star Team, fiind desemnată cel mai bun inter stânga.

Cristina Neagu este şi îna cest moment golgheterul turneului final cu 46 de goluri, având cu 5 goluri mai mult decât Nora Mork şi Stine Jorgensen. Liderul echipei României a oferit şi 32 de pase decisive în cele 6 jocuri în care a evoluat. Nycke Groot (Olanda) a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare a Campionatului European din 2016. În bătălia pentru câştigarea Ligii Campilor, Gyor a avut trei jucătoare în echipa ideală, iar CSM Bucureşti (Carmen Martin), Vardar Skopje şi Buducnost Podgorica, câte una.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE