Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Ciocan si-a aparat cu succes titlul de campion european WBO la categoria grea

Postat la: 20.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Boxerul roman Cristian Ciocan si-a aparat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, intr-o gala profesionista desfasurata la Barclaycard Arena din Hamburg, printr-o victorie la puncte in fata algerianului Zine Eddine Benmakhlouf.

Ciocan a primit decizia in unanimitate, cei trei arbitri-judecatori acordandu-i victoria cu 96-94, 96-93, respectiv 96-93, la capatul unui meci de zece reprize pe care Christian Hammer, numele german de ring al galateanului, l-a dominat mai clar decat atat.

Cristian Ciocan a reusit sa il trimita la podea in runda a sasea pe algerian, care s-a accidentat la un picior si a schiopatat restul meciului. Ciocan are acum 22 de victorii (12 KO) si 4 infrangeri (3 KO) la profesionisti, castigand ultimele cinci meciuri. Benmakhlouf a suferit a sasea sa infrangere (1 KO), palmaresul sau cuprinzand 22 de victorii (12 KO) si un meci egal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE