Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Comandantul CSA Steaua a întors spatele fostelor glorii ale Armatei

Postat la: 03.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Impunerea anul trecut a lui Cristian Petrea in fruntea Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucuresti a fost o surpriza pentru cei din lumea sportului militar pentru ca el este un necunoscut.

De fapt, a fost o numire, printr-un asa zis concurs, prin care s-a consfiintit punerea batistei pe tambal peste toate aranjamentele si ingineriile tesute din 2003 si pana la finele lui 2016 de catre fostul controversat camandant al CSA George Boroi si sustinatorul sau generalul Catalin Zissu. Avandu-l discipol pe Boroi, Cristian Petrea a inteles de la acesta ca trebuie sa intoarca spatele fostelor glorii ale CSA Steaua. Ca atare, la aniversarea de anului trecut a 70 de ani de la infiintarea clubului militar, urmasul lui Boroi n-a catadicsit sa-i invite pe multi dintre fosti campioni olimpici, mondiali sau europeni care au adus glorie Stelei si, care, ulterior, si-au continuat activitatea ani de zile in club ca antrenori, sefi de sectie si chiar conducatorii.

Printre cei omisi s-au aflat fostul atlet Carol Corbu, ex- handbalistii Mihai Marinescu si Gheorghe Goran si marele comentator sportiv Cristian Topescu. Ulterior, Cristian Petrea i-a mai intors spatele de doua ori lui Cristian Topescu. Prima data, la Targul de carte Gaudeamus, unde scriitorul si gazetarul sportiv Horia Alexandrescu a lansat „La microfon, Cristian Topescu", iar a doua oara, la a doua lansare a acestei carti, la Cercul Militar din Capitala. Practic, Cristian Petrea a intors spatele marelului Cristian Topescu care are ani petrecuti in club cati nu are comandantul CSA in buletin, dar si ziaristului si scriitorului Horia Alexandrescu care a fost zeci de ani langa Steaua, dar si langa sportivii, antrenoriii si tehnicienii stelisti.

Ultimul flit dat de Cristian Petrea fostelor glorii ros-albastre a fost dat la sfarsitul anului trecut, cand n-a fost prezent cand fostul comandant al CSA Steaua din perioada 2000-2003, Laurentiu Rosu si-a lansat cartea autobiografica "Clubul din inima mea - CSA SteauaBucurești". Dar, ceea ce se intampla acum la CSA Steaua Bucuresti este o continuare a degringoladei, amatorismului managerial si a decaderii acestui club fanion al sportului romanesc din era Boroi. Cum sa-ti faci timp pentru a respecta cateva ore pe fostele glorii, cand tu, comandatul CSA Steaua, de vineri pana luni la pranz esti la Braila, iar contabilul clubului. este in deplasare. dar la sotie, in fosta Iugoslavie, si tot de vineri pana luni la pranz. Ne mai miram ca a trebuit mai bine de o jumatate de an ca sa se faca o licitatie pentru echipament sportiv sau de faptul ca, de pilda, voliebalistii au un singur rand de echipament! Dar e greu sa te iei la intrecere cu vulturii cand zbori pe curcani! (I.T.)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE