ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cine este Rosenborg, adversara Stelei din play-off-ul Europa League. "Meciul revanșei"

Postat la: 07.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: demotix.com

Steaua va întâlni, în play-off-ul Europa League formaţia norvegiană Rosenborg, potrivit tragerii la sorți care a avut loc vineri, la Nyon. În preliminarii, nordicii au trecut de KR Rejkiavik (1-0 si 3-0), respectiv Debrecen (3-2 si 3-1).

"Cele doua echipe se reintalnesc la 10 ani dupa ce au disputat calificarea in grupele UEFA Champions League. Atunci, norvegienii s-au calificat dupa ce au remizat, scor 1-1, in Ghencea si au castigat "acasa" cu 3-2, intr-o partida de trista amintire pentru Mirel Radoi, care a inscris un autogol. Dupa acea eliminare, ros-albastrii au facut cel mai bun sezon al Stelei in Europa de dupa 1989, ajungand in semifinalele Cupei UEFA. Directorul Sportiv al Stelei are, de aceasta data, ocazia de a-si lua revansa pentru acel rezultat si de a califica echipa in grupele UEFA Europa League.

Meciul tur se va disputa pe 20 august, la Bucuresti, in timp ce returul este programat la Trondheim, pe 27 august.

Rosenborg BK este cel mai titrat club din Norvegia, cu 22 de titluri de campioana (ultimul obtinut in 2010), 9 Cupe si o Super Cupa. Echipa infiintata in 1917 isi disputa partidele de pe teren propriu pe Stadionul Lerkendal, din Trondheim, care are o capacitate de 21.400 de locuri. Lotul actual este pregatit de Kare Ingebrigtsen, iar singurii jucatori din afara Norvegiei din actuala echipa sunt suedezul Mikael Dorsin (care a evoluat pentru Rosenborg si in 2005) si islandezii Holmar Orn Eyjolfsson si Matthias Vilhjalmsson. In acest moment, dupa 18 etape de campionat, Rosenborg ocupa prima pozitie in clasament, cu 42 de puncte (7 mai multe decat Stabaek)", se arată pe pagina de Facebook a Selei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE