Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catalina Ponor a fost desemnata cea mai buna gimnasta a Europei in 2017

Postat la: 15.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Catalina Ponor a fost desemnata, luni, de catre forul european de profil (UEG), cea mai buna gimnasta a anului 2017, in urma unui sondaj destinat fanilor care si-au exprimat voturile timp de zece zile.

UEG nu a anuntat si numarul de voturi cu care a castigat Catalina Ponor, care a fost propusa la sectiunea "Cea mai buna gimnasta din 2017" chiar de forul continental. De asemenea, la masculin, Marian Dragulescu a ocupat locul secund in preferintele fanilor, fiind si el propus de UEG la categoria "Cel mai bun gimnast". UEG anuntase, in 5 ianuarie, cinci categorii destinate voturilor fanilor, intre care si cele pentru cea mai buna gimnasta si cel mai bun gimnast. Voturile s-au inchis luni dimineata, la ora 11:00. Federatia Europeana de Gimnastica a organizat in premiera acest sondaj.

Gimnasta Catalina Ponor a participat, in luna noiembrie, la ultimul concurs din cariera, in Mexic, la "Abierto Mexicano de Gimnasia", o competitie care a imbinat si conceptul de gala demonstrativa. Catalina Ponor a castigat si medaliile de aur la barna si sol si a fost aplaudata minute in sir de miile de spectatori la ceremonia de premiere. La 30 de ani, din care peste 25 dedicati gimnasticii, Catalina Ponor, participanta la trei editii JO, are in palmares 23 medalii la marile competitii mondiale, intre care trei de aur la Jocurile Olimpice si opt la Campionatele Europene, plus sute de alte distinctii la etape de Cupa Mondiala sau turnee inter-tari. La randul sau, Marian Dragulescu, la cei 37 de ani, isi continua cariera, fiind unul din cei mai apreciati gimnasti la nivel mondial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE