ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Burleanu amenință că-i suspendă opt etape pe steliștii care nu au onorat convocarea la naționala României

Postat la: 07.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu dă înapoi în scandalul cu Steaua. Oficialul a lăsat să se înţeleagă că jucătorii campioanei en-titre care nu au onorat convocarea pentru turneul amical din Antalya riscă suspendări de până la opt etape.

"Dacă cineva trebuie sancţionat, clubul e acela. Mi-aş dori să avem un comportament bărbătesc din partea unui reprezentant al Stelei, care să spună că nu i-a lăsat pe jucători la naţională. Vorbim de o suspendare de 4-8 etape referitor la jucătorii care fac parte din aria de selecţie. Nu am ce face, prin urmare", a declarat Burleanu, potrivit Look TV.

Selecționerul a chemat la națională șase steliști pentru acţiunea din Turcia: Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE