ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




BOX. Lucian Bute, înaintea meciului cu Badou Jack: "Sâmbătă noapte veți vedea un nou campion". Ora și televizarea

Postat la: 29.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Boxerul român Lucian Bute a susținut o conferință de presă, la Washington, în care a anunțat că se simte în formă înaintea meciului pe care-l va susține, pe 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack.

''Sunt recunoscător pentru această oportunitate, de a lupta pentru titlul WBC. Pregătirea mea a fost foarte bună, mă simt puternic și am muncit foarte mult ca să pregătesc confruntarea cu Badou Jack. A fi campion de două ori este un vis, dar sâmbătă noapte veți vedea un nou campion. Acum presiunea nu este pe umerii mei, nu eu sunt campionul ci Badou Jack, de aceea cred presiunea va fi pe el'', a spus Bute, potrivit Agerpres.

Lucian Bute (36 de ani), fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are ocazia să revină în prim-planul boxului mondial printr-o victorie în faţa suedezului Badou Jack, deţinătorul centurii cu diamante al versiunii WBC. Meciul va avea loc la data de 30 aprilie, la arena DC Armory din Washington.
Bute a fost învins la sfârșitul lunii noiembri, de James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie.

Badou Jack (32 ani) a înregistrat ca profesionist 20 de victorii, între care 12 prin KO, un egal şi o înfrângere. El a intrat în posesia titlului mondial WBC pe 24 aprilie 2015, după victoria la puncte, în unanimitate, înregistrată în faţa americanului Anthony Dirrell.

Lucian Bute, în vârstă de 36 ani, are la rândul său în palmares de 32 de victorii (25 KO) şi 3 înfrângeri la profesionişti. De la pierderea titlului mondial IBF, în 2012, în faţa englezului Carl Froch, românul a câştigat doar două dintre cele patru meciuri disputate.

Meciul dintre Lucian Bute și Badou Jack este programat duminică, de la ora 06:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE