Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Becali, atac la Şumudică: "Eşti obsedat de Steaua? Fii respectuos şi nu mai comenta!"

Postat la: 07.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, l-a atacat pe Marius Şumudică, după ce acesta a declarat că l-ar aduce oricând pe Denis Alibec la Kayserispor. Finanţatorul vicecampioanei spune că antrenorul e obsedat de echipa şi jucătorii săi. Becali şi-a pierdut cumpătul ş i-a transmis lui Şumudică, prin intermediul ProTV, să fie mai respectuos şi să nu mai vorbească despre FCSB.

Din Turcia, Marius Şumudică a reacţionat după ce a auzit cuvintele lui Becali: "Asta nu poate să-mi interzică nimeni, niciodată! Sunt jucători cu care eu am făcut performanţă! Am libertatea de a vorbi şi de a-mi spune părerea despre un jucător", a spus Şumudică pentru PRO X.

"Nu vreau să comentăm de Alibec acum, că nu are rost. Alibec trebuie să-şi revină şi apoi o să vedem. Iar lui Şumudică îi transmit aşa: <<Gata, ai echipă, eşti obsedat de Steaua (n.r FCSB)? Fii respectuos şi nu mai comenta de Steaua şi de jucatorii Stelei, gata!>>. O tot dă că el îi cunoaşte bine, că el îi ştie pe toţi. Sumudică cunoaşte el pe toata lumea... Să-şi vadă de treaba lui şi de Kayseri", a spus Becali, pentru ProTV.

Marius Şumudică, cel care a avut o relaţie foarte bună cu Alibec, spune că atacantul de 26 de ani are în ultima vreme o atitudine greşită: "I-am spus ieri la telefon... I-am zis că nu e normal cum se comportă şi nu e normal să facă lucrurile astea, că deja degenerează. Avea ieşiri şi la Astra, dar nu aşa. El mi-a zis că-şi dă cuvântul de onoare că n-a dat cu banderola de pământ. Pe el, şi dacă îl scoţi în minutul 89 se consideră nedreptăţit. Nu poţi să strici grupul pentru un jucător".

Însă Şumudică spune că este şi şi vina conducerii FCSB-ului. Antrenorul lui Kayserispor susţine că oficialii FCSB-ului aveau suficiente informaţii despre comportamentul lui Alibec şi despre modul în care acesta funcţionează: "În acelaşi timp, trebuie să-ţi dai seama şi ce fel de jucător transferi atunci când transferi. Toată lumea râdea când eram la Astra că Şumudică le dă pizza. Atunci, dă-le şi tu pizza dacă lucrurile merg aşa [...] În momentul în care transferi un jucător, îşi asumi problemele pe care le are. Acum el este mult mai nervos decât era la Astra. N-a avut niciodată problemele astea".

Şumudică susţine că l-ar lua pe Alibec la Kayserispor, însă turcii nu-şi permit un asemenea transfer: "Eu nu pot să-l iau, că deocamdată sunt la o echipă care nu şi-l permite să dea 3-4 milioane de euri. Eu l-aş lua şi mâine".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE