Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baschetbalist din NBA, reținut pe Otopeni si cu pașaportul anulat

Postat la: 21.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile din Turcia i-au anulat pașaportul baschetbalistului din cauza opiniilor sale politice care aparent intră în contradicție cu cele ale actualei guvernări.

Kanter, care a plecat spre Statele Unite, a fost nevoit să stea în România în jur de patru ore, după care a plecat cu o cursă care va face escală la Londra. În tot acest timp, sportivul a publicat pe contul său de Twitter ce i s-a întâmplat și de ce nu poate pleca de pe aeroportul din România, dar a fost de acord și să facă o fotografie alături de polițiștii care l-au reținut.

„Baschetbalistul turc Enes Kanter, starul celor de la Oklahoma City Thunder, a fost nevoit să părăsească România direct din Aeroportul Otopeni. Paşaportul nu a fost găsit valid, fiind anulat de către autorităţile din Turcia, drept pentru care nu i s-a putut acorda permisiunea de a intra pe teritoriul românesc. Kanter nu are cetăţenie americană, dar are cartea verde care îi dă dreptul de rezidenţă şi muncă în SUA", se arată într-un comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE