Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Azi se decide campioana României la fotbal. La ce oră dă TAS verdictul: Viitorul sau FCSB?

Postat la: 13.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viitorul sau FCSB? Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne anunţă astăzi câştigătoarea ultimului sezon din Liga 1. Decizia este aşteptată înainte de ora 13.00

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a rămas în pronunțare pentru joi în privința desemnării campioanei României la fotbal, pentru ediția 2016-2017 a Ligii I, dintre FC Viitorul Constanța și FCSB. Procesul a început, miercuri, la ora 8,30 și s-a încheiat în jurul ora 14,00, fiind audiate toate părțile. ''Instanța a audiat toate părțile implicate, FCSB, FC Viitorul, Liga și Federația, și a rămas în pronunțare pentru mâine 13 iulie. Dânșii ne-au spus chiar și ora, în jurul orei 13,00 urmează să ne transmită prin fax decizia'', a spus secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Gigi Becali a dezvăluit, la Digisport, care sunt argumentele pe care le-au folosit cei de la Viitorul pentru ca decizia finală să fie de partea lor. "Așteptăm! Din ce am înțeles, s-au folosit de mine în apărarea lor. Au amintit de episodul cu Bacău și Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin țară că o să câștige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectați la ultimul lor meci de acest lucru", a spus Gigi Becali.

Becali așteaptă acum să vadă de ce natură va fi decizia pe care o vor lua magistrații sportivi. "Am vorbit cu mai mulți avocați, care mi-au spus că în litera legii nu aș avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoțional, probabil că ei ar fi câștigători", a completat Becali pentru sursa menţionată. Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut la rezultatele directe din play-off. FRF şi Liga Profesionistă au declarat campioană echipa lui Gică Hagi, spre nemulţumirea patronului FCSB.

Becali nu a stat mult pe gânduri şi a apelat la oficialii de la TAS pentru a decide cine este, de fapt, în fruntea Ligii 1. Ieri au fost audiaţi reprezentanţii celor două cluburi şi cei ai Federaţiei şi Ligii Profesioniste. Verdictul urmează să fie anunţat astăzi, în condiţiile în care mâine are loc tragerea la sorţi pentru turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE