Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra Giurgiu, invinsa și de Dinamo. Sumudica si-a anuntat demisia

Postat la: 11.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo s-a impus, luni, pe terenul Astrei Giurgiu (scor 2-1), într-o confruntare din runda a 5-a a play-off-ului campionatului intern. Marius Șumudică și-a anunțat demisia.

Dinamo a câștigat cu scorul de 2-1, confruntarea cu Astra Giurgiu, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I. Meciul n-a fost foarte ofertant din punct de vedere al spectacolului, dar a oferit emoție în final. Oaspeții au deschis scorul prin Rivaldinho, în minutul 83 și și-au dublat avantajul două minute mai târziu, datorită lui Claudiu Bumba. În al treilea minut al prelungirilor, Cristi Săpunaru a redus din diferență. Astra Giurgiu rămâne fără victorie în play-off, în cinci etape (0-0 cu CS „U" Craiova, 2-3 cu CFR Cluj, 1-2 cu FC Viitorul, 0-3 cu FCSB și 1-2 cu Dinamo). La final, antrenorul Marius Șumudică a anunțat că demisionează.

„Mi-e rușine să semnez prelungirea contractului, având în vedere cum arată echipa. Suntem cea mai slabă formație din play-off. Arătăm rău. Mi-e jenă să ies din casă. Dacă domnul Niculae sau domnul Coman sunt de acord să reziliem contractul, fără plata despăgubirilor, mâine plec. Dacă primesc doar salariile restante, aș vrea să rupem acum contractul", a spus Șumudica.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE