ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Apocalipsa în Liga 1. ASA Târgu-Mureș va fi depunctată!

Postat la: 25.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat că ASA Târgu Mureș va fi depunctată în sezonul viitor după ce a intrat în insolvență. Oficialul este convins că vor mai fi sancționate și alte grupări în campionatul 2016/2017. 

"Pe mine nu mă mai miră nimic (n.r. legat de intrarea în insolvenţă a ASA-ei). Fotbalul românesc e în colaps şi ar trebui ca toată lumea să fie conştientă de asta. Nu trebuie să băgăm capetele în nisip şi să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Avem documente din care rezultă că au respectat regulamentul. E adevărat că la monitorizarea de la 30 septembrie îl încălcaseră, dar din motive de procedură au scăpat fără depunctare.

Pentru sezonul în curs nu mai există posibilitatea depunctării. Pentru sezonul următor vor fi cu siguranţă cluburi care vor încălca regulamentul de licenţiere. Nu am niciun dubiu că vor fi sancţionate, dar nu ştiu câte (n.r. cluburi vor fi depunctate).

Clubul (n.r. ASA) va fi depunctat pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă", a declarat Viorel Duru la Pro Sport LIVE.

CFR Cluj și Petrolul Ploiești au fost depunctate cu zece puncte, respectiv șase puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE