Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Antrenorul cu care va continua Simona Halep în 2018. "Trebuie să vorbesc cu el"

Postat la: 28.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, locul 1 WTA, și-a încheiat sezonul odată cu eliminarea de ieri, din grupele Turneului Campioanelor. Românca a făcut și anunțul în privința antrenorului cu care va colabora anul viitor.

Constănțeanca a declarat că va continua să lucreze cu asutralianul Darren Cahill și în 2018, dar, în același timp, speră ca și Andrei Pavel să mai facă parte din staff-ul său. „Echipa mea va rămâne la fel. Darren va fi cu siguranţă. Însă cu Andrei va trebui să vorbesc când ajung acasă. Dar sper să rămână în echipă", a declarat Halep la Digi Sport.

Recent, presa din Elveția a anunțat că tenismenul Stanislav Wawrinka (locul 9 ATP) își dorește să lucreze cu Darren Cahill. În cariera sa de antrenor, Cahill a pregătit unii dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco. Din circuitul WTA, acesta a mai colaborat cu Daniela Hantuchova și Sorana Cîrstea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE