ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Antonio Conceicao este noul antrenor al echipei CFR Cluj

Postat la: 08.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Portughezul Antonio Conceicao (54 de ani) este noul antrenor al echipei CFR Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene. Acesta l-a înlocuit pe Francisc Dican, care şi-a reziliat contractul după remiza albă înregistrată în compania echipei Concordia Chiajna, vineri, pe teren propriu, în etapa a 21-a a Ligii I.

"Într-o perioadă în care avem mare nevoie de un grup unit, credem cu tărie că Toni poate face asta, poate aduce echipa din nou acolo, unde îi este locul: sus în clasament! Toni Conceicao vine la CFR într-un moment în care toată suflarea alb-vişinie speră în «miracole», însă noi credem în Toni şi suntem siguri că modul său de pregătire îi poate revitaliza pe băieţi, iar meciul cu Botoşani nu vine ca un test, ci vine ca o bătălie în care mergem cu capul sus, în lupta pentru play-off", a notat, marţi, site-ul oficial al clubului CFR Cluj.
Conceicao a mai pregătit pe CFR Cluj în perioada aprilie-noiembrie 2009, cucerind Cupa României şi Supercupa României. În România, lusitanul a mai antrenat formaţiile FC Braşov (decembrie 2010-iulie 2011) şi Astra (ianuarie-martie 2012).
De asemenea, Conceicao a mai fost antrenor la echipele din țara natală Sporting Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses Lisabona, Sporting Braga B, Moreirense şi Olhanense. Conceicao a antrenat ultima dată echipa Al-Faisaly din Arabia Saudită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE