Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Răducan, noul președinte al Federației Române de Gimnastică

Postat la: 04.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta campioană mondială și olimpică Andreea Răducan este singura candidată la alegerile pentru președinția Federației Române de Gimnastică, programate, astazi, vineri, 4 august, de la ora 11,00, la Ministerul Tineretului și Sportului. Actualul președinte, Adrian Stoica, a declarat, joi, pentru Agerpres, că Andreea Răducan a îndeplinit criteriile de eligibilitate.

"Andreea este singurul candidat, ea a întrunit criteriile, iar dosarul ei a fost validat de Comitetul Executiv. Eu nu voi mai candida având în vedere că există așa o dorință a tineretului de a intra în treaba aceasta. Am deja 42 de ani și jumătate în cadrul Federației Române de Gimnastică, gata, ajunge", a afirmat Stoica. În cadrul Adunării Generale de vineri se vor mai organiza alegeri și pentru alte funcții după cum urmează:

Vicepreședinte, 2 posturi - candidați Maria Fumea, Dănuț Grecu, Monica Roșu.
Membru în Comitetul Executiv al FRG , 7 posturi - candidați Vasilica Agop (antrenor), Dragoș Bîrzu (antrenor), Angela Cacoveanu (antrenor), Olga Didilescu (personalitate), Adrian Durlă (personalitate), Nicolae Forminte (antrenor), Gina Gogean-Groza (personalitate), Ingrid Istrate (personalitate), Cătălin Meran (antrenor), Cristian Moldovan (antrenor), Florin Popa (antrenor), Augustin Pop (antrenor), Cristiana Spînu (antrenor). Comisia de Apel, 3 posturi: Gabriel Popescu, Clemența Garabet Comisia de Cenzori, 3 posturi: Paul Bobirci. Conform Statutului FRG, în afară de președinte, 2 vicepreședinți și 7 membri, mai fac parte din Comitetul Executiv secretarul general și directorii tehnici ai federației (câte unul de disciplină), precum și un reprezentant al sportivilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE