Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andone a plecat de la Dinamo. Cine vine în locul lui

Postat la: 15.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Ioan Andone (56 de ani), și-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea alb-roșie, au declarat surse din cadrul clubului bucureștean. Dinamo a confirmat apoi despărțirea de tehnician pe site-ul său oficial.

Renunțarea la tehnician vine la doar o zi după ce Dinamo a fost învinsă cu scorul de 2-1, în deplasare, de Concordia Chiajna, în etapa a 23-a a Ligii I. În urma acestui meci, formația alb-roșie a coborât pe locul 6 al clasamentului și există riscul de a rata calificarea în play-off-ul Ligii I. De altfel, la finalul partidei cu Concordia Chiajna suporterii dinamoviști au cerut demisia antrenorului.

În locul lui Andone, conducerea FC Dinamo intenționează să îl instaleze pe fostul fotbalist Cosmin Contra. În cazul în care negocierile cu acesta nu se concretizează, alte două variante pentru postul de antrenor sunt Claudiu Niculescu și Liviu Ciobotariu. Andone a câștigat 5 trofee, în trei mandate, pe banca echipei din Ștefan cel Mare: titlul de campion (2004), Cupa României (2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE