Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ana Maria Brânză Popescu - medalie de AUR la Cupa Mondială de la Doha!

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La un an şi două luni de la ultimul podium, când a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 alături de echipa de spadă feminin a României, Ana Maria Brânză revine acolo unde îi stă cel mai bine: pe locul 1. Sportiva de la CSA Steaua Bucureşti a câştigat duminică, Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, conform unui comunicat al FR de Scrimă.

Venită din calificări, de sâmbătă, Ana Maria Brânză a prins azi o zi de excepţie şi a reuşit un lucru extraordinar pentru scrima românească şi pentru sportul tricolor: să câştige Grand Prix-ul de la Doha. Sportiva pregătită de Dan Podeanu şi George Epurescu a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 - 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 - 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 - 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 - 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale - 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finala - 10-6 cu Mara Navarria (Italia).

Podiumul complet al probei de spadă feminin de la Doha arată astfel: 1. Ana Maria Brânză (ROMÂNIA), 2. Mara Navarria (Italia), 3. Hou Guangjuan (China) şi Choi Injeong (Coreea de Sud). Celelalte trei spadasine românce au terminat întrecerea din Qatar pe următoarele poziţii: Amalia Tătăran (CS Dinamo) - locul 30, Greta Vereş (CSA Steaua) - locul 51 şi Maria Udrea (CSA Steaua) - locul 53. Au participat 127 de sportive.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE