Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ajax Amsterdam şi Manchester United, în finala Europa League

Postat la: 12.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ajax Amsterdam şi Manchester United sunt echipele calificate în finala acestui sezon din Europa League, după ce au trecut de Olympique Lyon, respectiv Celta Vigo.

Olympique Lyon a câştigat, pe teren propriu, scor 3-1, meciul retur cu Ajax Amsterdam, dar golurile lui Alexandre Lacazette (45', 45+1') şi Rashid Ghezzal (81') n-au fost de ajuns pentru a întoarce scorul. Kasper Dolberg (27') a înscris pentru formaţia antrenată de Peter Bosz. În tur, Ajax s-a impus pe teren propriu, scor 4-1, în faţa formaţiei lui Bruno Genesio.

De partea cealaltă, Manchester United şi Celta Vigo au remizat, scor 1-1, pe Old Trafford, după golurile lui Marouane Fellaini (17'), respectiv Facundo Roncaglia (85'). În tur, pe terenul Celtei, formaţia lui Jose Mourinho s-a impus cu 1-0, după un gol al lui Marcus Rashford. Eric Bailly şi Roncaglia au fost eliminaţi de către arbitrul român Ovidiu Haţegan.

Finala acestui sezon de Europa League se va disputa pe 24 mai, la Stockholm, pe Friends Arena. Manchester United merge în finală, dar fără unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon

Manchester United s-a calificat în finala Europa League, ce se va disputa la Stockholm, pe 24 mai, după ce a tremurat serios în returul cu Celta Vigo (1-1). Spaniolii au făcut un meci mare pe Old Trafford şi au avut golul calificării în gheata lui Guidetti, la chiar ultima fază a partidei.

Meciul a fost condus de la centru de românul Ovidiu Haţegan, care s-a descurcat bine, însă a avut multe momente în care a fost pus sub presiune de jucătorii celor două echipe. Partida s-a încins serios pe final, după ce Celta reuşise golul egalizator, iar în minutul 87 brigada din România a avut de gestionat un moment extrem de complicat.

La centrul terenului s-a format un meleu unde s-au strâns toţi jucătorii celor două echipe şi în timpul căruia s-au schimbat lovituri. Ajutat de asistenţii săi, Haţegan a decis să-i trimită la cabine pe Eric Bailly (United) şi Facundo Roncaglia (Celta Vigo), care şi-au continuat "meciul" şi la marginea terenului.

Astfel, Bailly va rata finala cu Ajax, situaţie care l-a enervat pe tehnicianul Jose Mourinho, în condiţiile în care fundaşul din Coasta de Fildeş a fost unul dintre cei mai buni jucători ai trupei de pe Old Trafford în acest sezon.

"Nu am văzut incidentul, dar Bailly a fost fenomenal! Jocul a plin de emoţie până la final. Unii şi-au păstrat controlul mai bine decât alţii. Şi cred că în cazul lui a fost cartonaşul greşit (n.r. Haţegan ar fi trebuit să-i arate doar "galben"). Să dai cartonaşul greşit în astfel de situaţii deja nu mai reprezintă o nouătate şi probabil că Eric a fost puţin naiv. Nu ştiu toate detaliile incidentului, dar am pierdut un jucător foarte important pentru finală şi nu avem foarte mulţi...", a declarat Jose Mourinho la final, conform The Guardian.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE