Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adunarea Generală a FRF a aprobat principiul solidarităţii. Ce modificări aduce acesta

Postat la: 28.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adunarea Generală a FRF a aprobat principiul solidarităţii prin care un procent de 5 la sută din drepturile de televizare a meciurilor din Liga I s-ar îndrepta către echipele din eşaloanele doi şi trei. Comitetul Executiv al FRF a fost mandat să negocieze cu LPF imprementarea acestuia.

Împotriva propunerii au fost 11 voturi împotrivă, 10 de la echipele din Liga 1 plus Cristi Balaj, şi două abţineri. Florin Prunea, preşedintele de la CSM Politehnica Iaşi, a spus că echipele din Liga 1 vor constesta în instanţă această decizie a forului de conducere al fotbalului din România. "Nu credeam că mai trăiesc vremurile în care să aud un discurs de Plenară. Aţi văzut ce atmosferă a fost în sală. Nu poate nimeni să ne oblige să dam bani dintr-un contract comercial al Ligii către alte direcţii. Cu siguranţă vom merge în instanţă. Vom vedea acolo ce se va întâmpla", a declarat Florin Prunea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE