Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Tigari de contrabanda in in Portul Constanta Sud

Postat la: 13.12.2016 - 12:10 | Scris de: Ziua News

0

Inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit a unui container sosit din Slovenia cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Constanţa.

Urmare a controlului de specialitate efectuat, inspectorii vamali au reţinut  1300000 bucăţi ţigarete diverse mărci – ASHIMA SUPER SLIMS, ASHIMA LUXURY SIZE, MARBLE, mărfuri susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală. Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ  195 000 euro.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE