Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Zacuscă" Oprișan râvnește la scaunul lui Dragnea

Postat la: 15.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Apele s-au tulburat rau de tot în PSD dupa anuntul DNA din aceasta saptamana privind implicarea lui Liviu Dragnea in afacerea Tel Drum. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, se pregateste debarcarea lui Dragnea de la sefia PSD si cele mai mari sanse sa preaia fraiele partidului baronul de Vrancea, Marian Oprisan, actualul presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

Oprisan este favoritul nemultumitilor din PSD pentru preluarea sefie interimare a PSD pana la organizarea congresului de alegere a unui nou presedinte. In anii trecuti, aproape de fiecare data cand "aterizeaza" in Bucuresti, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, se cazeaza in zona Pietei Domenii la vila unei familii cu radacini moldovene. De cate ori este gazduit aici, baronul de Vrancea nu mananca altceva decat zacusca. Astfel la fiecare sedere, Marian Oprisan da iama in rezerva gazdelor, mancand pe nerasuflate cate doua-trei borcane de zacusca.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE