Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vosganian vrea verificarea impozitelor lui Klaus Iohannis

Postat la: 15.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentarul ALDE Varujan Vosganian a declarat că va propune Comisiei de Buget să ceară ANAF să verifice averea președintelui Klaus Iohannis și ce impozite a plătit șeful statului din 1990 până acum.

"Am să propun asta în Comisia de Buget de la Camera Deputaților să ceară ANAF să verifice averea domnului Iohannis și impozitele pe care le-a plătit domnul Iohannis din 1990 până acum, ca să lămurim și povestea asta. Eu nu trebuie să-i cer fișa fiscală a președintelui, noi trebuie să cerem la ANAF să ne aducă la Parlament pe de o parte impozitele plătite de acest domn și averea pe care o are. Pentru că dânsul iubește modelul german, și noi îl iubim. Președintele din Germania a demisionat din funcție pentru infinit mai puțin decât evaziunile cu care se laudă președintele Iohannis. Ca să terminăm cu această lecție de morală pe care o dă acest președinte, exact cum o să dea și Băsescu", a spus Vosganian.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE