Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta, discuții cu exclușii din PSD: În Pro România nu au loc baronii, Oprișanii

Postat la: 06.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat că poartă discuţii cu alţi politicieni, inclusiv din PSD, dar a subliniat că în partidul pe care îl conduce "nu au loc baronii, Oprişanii", potrivit Agerpres.

"Eu port şi noi purtăm discuţii cu toţi cei care încep să ne dea dreptate cu ce le-am zis la momentul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Şi anume, noi doi aici de faţă (Daniel Constantin - n.r. ) plus Sorin Cîmpeanu, le-am zis şi atunci şi domnului Tudose, cred că şi domnului Ţuţuianu şi domnului Neacşu, aşa cum Dragnea îl dă afară pe Grindeanu azi, aşa o să vă dea şi pe voi. (...) Toţi au crezut că li se întâmplă doar altora şi lor nu. Deci, discutăm cu aceşti oameni", a declarat Victor Ponta, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă intenţionează să poarte discuţii cu Adrian Ţuţuianu sau cu Marian Neacşu în ideea venirii acestora în PRO România.

"Şi chiar dacă aduc voturi, chiar dacă au putere locală, nu vrem, noi avem un proiect pe termen lung, nu ne trebuie voturi mâine. (...) Eu cel puţin, la PSD, am fost odată îngropat de baronime, nu vreau să fac de două ori aceeaşi greşeală, dar în rest oameni care au activitate politică, care au experienţă, care au capacitate politică, de principiu sunt bineveniţi, însă nu vreau să tragem noi de cineva. Poate se conving ei cu timpul că ce le-am spus în iunie 2017 din păcate s-a dovedit adevărat. Dacă eu credeam că PSD-ul, în interior, în conducere, în CEx, se poate reforma, nu plecam din PSD, că pe mine domnul Dragnea nu a avut curaj să mă supună chiar la vot la excludere, dar mi-am dat seama că direcţia e total greşită şi că, sigur, se va alege praful şi din guvernare şi din activitatea parlamentară şi din PSD. Uitaţi-vă care e criteriul, după episodul de ieri PSD e mult mai slab, Dragnea e mult mai puternic. Eu am acţionat întotdeauna invers, am preferat să fie partidul de guvernare pe care l-am condus cât mai puternic, Guvernul cât mai bine pregătit, chiar dacă am avut eu de pierdut din chestia asta şi cred că am procedat corect", a mai declarat Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE