Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta: "Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea!"

Postat la: 10.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier a avut cuvinte dure la adresa şefului PSD Liviu Dragnea p care l-a acuzat de gandire mafiota si de faptul ca nu o lasa pe Carmen Dan sa-si dea demisia.

„Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de şcoală de la Videle e un dezastru. Atâta timp cât Tudose nu are autoritate asupra miniştrilor, dacă nu poate să schimbe un ministru, dacă nu poate să pună un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia să-i ceară demisia. «Doamna Carmen Dan, ori vă daţi demisia, ori vă demit. Hai, mergeţi pe hol şi scrieţi-o!», asta trebuia să îi spună. Ea are un singur scop: să-i fie bine lui Dragnea", a declarat Victor Ponta la B1 TV.

„Dragnea are o gândire mafiotă, are încredere doar în cei care au fost cu el. Carmen Dan, când era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina şi Tel Drum. Aia e infraţiune de ridicol. S-a făcut de râs cu poveste microfonului plantat în priză. Un ministru de Interne care fuge la presă şi fuge la televiziune, nu s-a mai văzut. Ce face Carmen Dan nu face decât să accentueze lipsa de încredere în poliţie. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul şi Parlamentul, e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.", a mai spus Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE