Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












USR se rupe-n doua: Aripa Nicusor si Aripa Clotilde

Postat la: 12.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clotilde Armand, vicepresedinte al USR, a anuntat in urma cu doua zile ca tensiunile din USR au ajuns din ce in ce mai mari si ca, desi partidul e unul tânar, de cateva luni doar, deja este pe cale de a se rupe in doua partide.

Cele doua paride ar di USR - Aripa Nicusor Dan si USR - Aripa Clotilde Armand. Totul a inceput de la dezvaluirile sotului Clotildei Armand, imediat dupa alegerile din 11 decembrie 2016, iar de atunci au fost numeroase incercari de a stabili linistea in partid. Nu s-a putut insa. Chestiunea e ca o scindare a USR ar duce inevitabil la o slabire a acestuia pe scena politica, daca nu chiar la disparitie, asemeni PP-DD, de pilda, sustin analistii politici. Plus ca atat in consiliile locale, sau judetele, precum si-n parlament cele doua formatiuni vor tinde sa se situeze in tabere diferite, asta va face ca Aripa Clotilde Armand sa cocheteze cu PSD, asa cum se intampla deja la Primaria Sectorului 1, unde Clotilde a coabitat perfect cu primarul PSD Daniel Tudorache, in vreme ce USR - Aripa Nicusor Dan se va pastra in opozitie, foarte usor de dominat in acest caz de PMP cu un  Traian Băsescu tot mai acaparator. Singura sansa ar fi ca fostul premier Dacian Ciolos sa-si asume o intrare in politica, in una din cele doua aripi, care astfel va avea sansa sa se pastreze pe scena politica.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE