Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












USR, împotriva referendumului Coaliției pentru Familie

Postat la: 14.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

USR a decis în cadrul referendumului intern că trebuie să aibă o poziție ca partid pe tema referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie (52,7% dintre membrii formatiunii au votat în acest sens), iar 82,5% au apreciat că formațiunea trebuie să se poziționeze împotriva referendumului acestei Coaliții.

"Referendumul intern din USR s-a încheiat duminică, 13 august, la ora 24:00. Din totalul de 1829 de membri USR au votat 1453, prezența finală la vot fiind de 78%. Rezultatele arată că 52,7% dintre membrii partidului au votat pentru poziționarea partidului față de inițiativa de modificare a Constituției pentru redefinirea familiei. (...) Referendumul s-a desfășurat timp de șapte zile consecutive, între 7 și 13 august, iar membrii au avut de răspuns la două întrebări:

La întrebarea „Susţineţi ca USR să aibă o poziţie ca partid pe tema referendumului Coaliţiei pentru Familie?" 766 au votat DA, iar 682 au votat NU.

La întrebarea „Cum trebuie să se poziţioneze USR ca partid pe tema referendumului Coaliţiei pentru Familie?" 184 au votat PRO, iar 864 au votat CONTRA. (...) Rezultatele referendumurilor interne vor constitui o bază pentru luarea deciziilor în cadrul Biroului Național al USR", arată partidul într-un comunicat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE