Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou scandal în USR. Nicuşor Dan: "Congresul începe să ne ia minţile!"

Postat la: 13.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un calendar clar de pregătire a Congresului fost stabilit in şedinţa preşedinţilor de filiale judeţene din 11 februarie. În teleconferinţa cu preşedinţii filialelor judeţene din 28 februarie au fost anunţaţi responsabilii care să colecteze propunerile de la TOTI membrii asupra Statutului.

„Din păcate apropierea Congresului USR începe să ne ia uşor mintile. Postarea de ieri a lui Tudor Benga, preluată de Hotnews, si declaratii recente ale lui Cristian Ghinea, afirmă că actuala conducere a USR refuză o dezbatere asupra viitorului partidului. Aceasta afirmaţie este, din păcate, un neadevăr.

Până în 10 aprilie aceşti responsabili au sistematizat propunerile primite de la membri. În 22 aprilie comisia de jurişti va prezenta sinteza naţională către preşedinţii filialelor judeţene, care vor agrea asupra chestiunilor fundamentale pentru care există puncte de vedere diferite, acestea urmând să fie tranşante de Congres. Tot în 22 aprilie se va discuta despre alte documente care să fie eventual aprobate de Congres în afara Statutului.

Tudor şi Cristi ştiau aceste lucruri când au făcut declaraţiile publice. Dezbaterea internă chiar are loc. Campania internă este legitimă, dar nu e în regulă când se bazează pe informaţii false transmise în spatiul public. Să dezbatem, dar să nu ne minţim între noi", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE