Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un lider PNL solicită azi Tribunalului București dizolvarea PSD

Postat la: 24.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, la orele 11.00, secretarul general al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, va depune la Tribunalul Bucuresti o cerere inedita si unica in politica romaneasca de dupa 1989.

Acesta solicita, nici mai mult, nici mai putin, decat dizolvarea Partidului Social Democrat - PSD pe motiv ca „PSD si liderii sai au incalcat in repetate randuri Constitutia Romaniei si legile tarii, aducand prejudicii statului roman si cetatenilor sai" si astfel "scopul sau activitatea partidului politic devenind ilicită ori contrară ordinii publice".

Totodata, liderul liberal Ionel Dinu solicita instantei sa constate ca „Astazi, poporul roman este condus de un partid politic care isi incalca propriul statut, program de guvernare, dar si legile tarii, actionand impotriva democratiei si a statului de drept, urmarind alt scop decat cel care rezulta din statutul şi programul politic al acestuia, care militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept, a suveranitatii, a integritatii si a independentei Romaniei". ZIUAnews va prezenta, in exclusivitate, cererea (vezi documentul in facsimil) care va fi depusa azi la Tribunalul Bucuresti prin care solicita dizolvarea PSD.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE