Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țuțuianu iese la atac: Plumb se crede mare "șefă", l-a dat afară din sală pe Titus Corlățean

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul vicepereședinte PSD Adrian Țuțuianu a anunțat, din nou, că "va construi o alternativă la PSD" și a continuat atacurile la adresa Rovanei Plumb, cea care i-a luat funcția de președinte al PSD Dâmbovița, după ce a fost exclus din partid. Țuțuianu a povestit modul intolerail în care ''șefa" se poartă cu parlamentarii de Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu a reluat ideea constituirii unei alternative la PSD, pentru că demersurile sale judiciare la adresa legalității excluderii din PSD sunt de durată. „Să termin un litigiu peste doi ani înseamnă o pierdere de vreme și acest lucru mă va costa pe mine, dar poate costa și viața politică locală. Pot să mă judec doi ani și să dau tot de Dragnea la PSD și atunci rezultatul unui asemenea demers să fie zero. (...) Eu m-am delimitat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb și de camarila care ține astăzi PSD ostatic. Nici un moment nu m-am îndepărtat de primarii PSD, de consilierii locali, de consilierii județeni și de oamenii de bună-credință a acestui partid.", a afirmat Țuțuianu.

Senatorul a atacat-o din nou pe Rovana Plumb, cea care a preluat șefia PSD Dâmbovița. Țuțuianu susține că Plumb se poartă ca "șefa", într-un mod discreționar și necolegial. "Este de neacceptat și de necrezut ceea ce se întâmplă la ședințele PSD Dâmbovița, una dintre organizațiile de seamă ale PSD. Este de netolerat comportamentul Rovanei Plumb față de parlamentarii PSD de Dâmbovița, față de Titus Corlățean, față de Oana Vlăducă, pe care i-a dat afară din sală, la o întâlnire cu primarii. Nu s-a mai pomenit așa ceva", a afirmat Țuțuianu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE