Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudose, flit la Dragnea si Tariceanu! Guvernul avizeaza negativ proiectul de lege privind Statutul Casei Regale

Postat la: 10.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 29 decembrie 2017, premierul Mihai Tudose a declarat că a discutat la RAAPPS să se facă o ofertă de chirie pentru Palatul Elisabeta Casei Regale, afirmând că urmaşii Regelui Mihai ar avea resurse pentru plata acesteia, în condiţiile în care "li s-au retrocedat o mulţime de lucruri".

"De ce să rămână în posesia Casei Regale? Pot să îl închirieze dacă îşi doresc. Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat, prin intermediul căruia statul deţine imobilul, să le facă o ofertă de chirie, dacă doresc. Că dacă tot le trebuie, eu înţeleg că au de unde să plătească, că li s-au retrocedat o mulţime de lucruri. De ce să nu dăm palatul Camerei de Comerţ şi Industrii sau la alţi copii ai unor foşti şefi de stat?", a spus premierul Tudose. El a mai spus că Regele Mihai a primit în folosinţă Palatul Elisabeta în calitate de fost şef de stat. "Şi încă nişte zeci de milioane pentru partea de funcţionare a palatului şi pentru servicii de suport. Exagerăm", a adăugat premierul. Sa reamintim ca proiectul de lege rpivind Statutul Casei Regale a fost ticluit de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu cu putin timp inaintea mortii Regelui Mihai I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE