Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudose, convocat de PNL la Parlament pentru a da explicaţii privind situaţia economică

Postat la: 04.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tema dezbaterii politice la care va participa Tudose se numeşte „Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei româneşti", conform Digi 24.

 

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat, vineri, că premierul Mihai Tudose va veni luni în Parlament pentru a prezenta starea economiei, a investiţiilor şi execuţiei bugetare pentru fiecare minister. Totodată, premierul ar trebui să ofere explicații și despre sursele de finanțare ale cheltuielilor pentru viitor.

„Premierul Mihai Tudose va veni în plenul Camerei Deputaţilor la Ora prim-ministrului pentru a oferi răspunsuri cu privire la starea economiei româneşti. Există foarte multe semne de îngrijorare generate de o serie de dezbateri şi informaţii apărute în spaţiul public, unele dintre ele lansate chiar de premierul Tudose care par că vor conduce România într-o criză similară celei din 2008-2009", a declarat Raluca Turcan.

„Avem investiţii aproape zero, fonduri europene aproape zero şi cheltuieli care trebuie să fie suportate din ceva. Din nefericire, lucrurile se fracturează, pentru că nu poţi să ai şi creştere economică, dar şi cheltuieli în creştere. Undeva se pierd bani şi aceşti bani trebuie găsiţi şi probabil trebuie justificaţi de către cei care conduc în momentul de faţă România", a mai spus Turcan. Și preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat la finalul lunii august că partidul pe care îl conduce îl va convoca pe prim-ministrul Mihai Tudose în Parlament.

„La prima întrunire, în care noi ca PNL putem la "Ora Guvernului" să convocăm la Parlament oficiali guvernamentali, îl vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seamă pentru situaţia economică dezastruoasă, pentru situaţia bugetară, pentru ameninţările pe care le aruncă în fiecare zi asupra firmelor şi asupra mediului economic activ şi mai ales să dea seamă pentru declaraţiile inepte pe care le-a făcut şi apropo de bănci şi Pilonul II de pensii şi în general referitoare la diferitele chestiuni de natură economică, fiscală şi bugetară", a anunţat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE