Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TRAIAN BĂSESCU: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul"

Postat la: 17.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, consideră că ţara noastră, cu resursele actuale, nu poate susţine programul de guvernare "fantezist" cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare.

Fostul şef de stat a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook: "Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat în aplicare pe iluzia că reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui".

Traian Băsescu afirmă că forţele politice din Parlament, care nu au câştigat alegerile, au obligaţia să îşi coreleze eforturile în vederea unei opoziţii "eficiente". Fostul preşedinte a precizat: "Până la urmă, noi cei care nu am câştigat alegerile, dar suntem în Parlament, avem obligaţia să ne corelăm eforturile şi să facem o opoziţie eficientă pentru a preveni dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea". Cu sau fără aliaţi politici, PMP va fi un partid "care se va bate" să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării, a mai susţinut Traian Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE