Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teologul Ciprian Pandea din Călărași se vrea secretar de stat la MTS

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora actuala, problemele de tineret din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului condus de catre senatorul PSD de Brasov, Marius Dunca, sunt in sarcina secretarului de stat Gabriela Maria Podasca si a subsecretarul de stat Ciprian Pandea.

Cat de bine merg treburile in MTS de cand Dunca (in foto) este la butoane reiese din evaluarea facuta de PSD la capitolul Tineret și Sport: Măsuri îndeplinite: 0, Măsuri îndeplinite parțial: 0, Măsuri neîndeplinite: 20. Adica, zero realizari in sase luni. Intre timp Gabriela Podasca a ramas in concediu de crestere a copilului iar Ciprian Pandea vrea cu orice pret sa devina secretar de stat in locul acesteia. Ca atare, a inceput sa faca demersurile pe linie de partid si incearca sa-l convinga pe Dragnea si Tudose sa-i numeasca in locul Gabrielei Podasca.

Trebuie precizat ca Ciprian Pandea este presedinte al PSD Calarasi, fiind fiul unuia dintre cei mai longevivi primari din tara. Tatal lui Pandea, Nicolae, este primar în Ștefan cel Mare de Călărași încă din 1990 si conform actualitateacalarasi.ro, învățătorul "a devenit, neoficial, primarul comunei, la data de 22 decembrie 1989 și, oficial, pe 1 februarie 1990" . Pandea junior a absolvit Facultatea de Teologie la București si masterul la Universitatea Ovidius din Constanța.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE