Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ștefan Ioniță are zilele numărate în fruntea CNAIR

Postat la: 27.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prin debarcarea lui Razvan Cuc de la sefia Ministerului Transporturilor, dar si a ultimelor mutari facute la nivelul unor directii regionale, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, a ramas fara sustinere politica.

Ca atare, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, in perioada urmatoare, si ca urmare a problemelor aparute pe autostrada Sibiu- Sebes, Ștefan Ioniță urmeaza sa fie schimbat de catre actualul ministru al Transporturilor, Felix Stroe. Si Felix Stroe detine o multime de informatii si argumente pentru debarcarea lui Stefan Ionita. Insa, debarcarea lui Ionita a fost grabita si de demiterea intempestiva, doar ca sa-i faca pe plac lui Cuc, a celor doi directori regionali sustinuti puternic de catre PSD, cel de la Timisoara si Bucuresti, Horatiu Simion si, respectiv, Daniel Augustin Dinu. Atunci, impreuna cu Horatiu Simion a fost demis si Ion Cunicel, șeful Secției de Drumuri Naționale Orșova, sustinut puternic de un personaj foarte influent in zona serviciilor secrete. „Horațiu Simion și Ion Cunicel, șeful Secției de Drumuri Naționale Orșova, au fost destituiți, astăzi, din funcție, de către directorul general al CNAIR, Ștefan Ioniță, ca urmare a rapoartelor care arată o proastă administrare a infrastructurii în zonă de care răspunde fiecare", a declarat atunci purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu. Demiterea celor doi de catre Stefan Ionita vine dupa ce Razvan Cuc anuntase inainte la TV ca vor fi demisi, adica Ionita n-a facut altceva decat sa-i faca pe plac lui Cuc. Insa, demiterea lui Daniel Augustin Dinu, sotul deputatei PSD de Giurgiu, Elena Dinu, protejata baronului Niculae Badalau, a fost o demonstratie de umflat muschii a lui Cuc. De ce? Cu cateva zile inaintea acestei demiteri, PSD Giurgiu, condus de finul lui Badalau, Marian Mina, retrasesera sprijinul politic pentru prietenul lui Cuc, directorul de la DRDP Craiova, Bogdan Bratu. Ca sa nu ramana dator fata de Badalau prin retragerea sprijinului politic a lui Bratu, Cuc l-a vrut schimbat pe Dinu, iar Ionita a dus la indeplinire dorinta lui Cuc. Ramane de vazut cu cine il va inlocui ministrul Felix Stroe pe Stefan Ionita, dar si daca finul acestuia, Bogdan Tudor, va mai ramane in fruntea Centrului de Studii Tehnice Rutiere si Informatica - CESTRIN.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE