Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tăriceanu: "Mi s-a propus chiar să preiau conducerea PNL"

Postat la: 16.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat, astăzi, că a purtat o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni. Actualul preşedinte al Senatului a subliniat, într-o conferinţă de presă, că discuţia cu şeful statului nu a fost una instituţională.

Tăriceanu a precizat: "Am văzut ştiri că m-am întâlnit cu preşedintele Iohannis. Astăzi, în niciun caz, pentru că din câte ştiu preşedintele e la Bruxelles. În această perioadă poate anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am avut o discuţie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât nu am ce să vă spun pentru că poziţia noastră oficială v-am comunicat-o mai devreme". Tăriceanu a mers la Palatul Cotroceni înaintea consultărilor oficiale, iar preşedintele Iohannis i-a propus, cel mai probabil, să participe la o coaliţie de dreapta, pentru a forma o majoritate în Parlament.

Tăriceanu a mai afirmat că i s-a propus să preia conducerea PNL, precizând că nu poate lua în considerare o astfel de propunere. "Mi s-a propus să preiau conducerea PNL. Privesc cu uimire la ceea ce se întâmplă. Nu vreau să introduc mai adânc cuţitul în rană. PNL are nevoie de o clarificare ideologică bazată pe principiile partidului.(...) Nu voi face concesii acolo unde nu este nevoie. Aceste propuneri din partea PNL nu le putem lua în considerare". Liderul ALDE a mai spus că toţi cei care doresc să se alăture formaţiunii sunt bineveniţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE