Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Grindeanu, atac la Sevil Shhaideh

Postat la: 19.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sevil Shhaideh a anunţat, ieri, într-o emisiune televizată, că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierului Sorin Grindeanu, cu privire la afirmaţiile făcute la adresa sa.

Premierul Sorin Grindeanu a demis toţi secretarii de stat, pe secretarul general şi pe secretarul general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, pentru ca Sevil Shhaideh să nu mai poată semna nimic, nici prin interpuşi. Grindeanu a spus că o invită astăzi pe Sevil Shhaideh la o discuţie pentru a-i comunica stadiul proiectelor în derulare. Sorin Grindeanu a precizat că demersul său a fost pentru a "bloca abuzuri" despre care avea informaţii. "Ştiu că este un om care în final va res¬pecta legea", a mai spus premierul, adăugând: "Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri şi nu pentru a bloca programul (n.r. PNDL). Acesta trebuie să continue şi vă asigur că acest lucru se va întâmpla curând, dar doar cu respectarea legii". Ministerul Dezvoltării Regionale a anunţat, vineri, că a început etapa a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală prin care vor primi finanţare 9.500 de obiective de investiţii, dintre care 2.500 de creşe şi grădiniţe, 2.000 de şcoli şi 5.000 de alte obiective. În acest context, Sorin Grindeanu a menţionat:

"Din păcate, doamna ministru Sevil Shhaideh, în coordonarea căreia se află acest program extrem, extrem de important a avut la dispoziţie cinci luni să facă ceva şi nu a făcut nimic. Acum o lună şi jumătate am avertizat-o că sunt întârzieri şi că primarii încep să-şi piardă răbdarea. Nu m-a ascultat. Acum două zile am avertizat-o şi public că sunt întârzieri nepermise. A doua zi după avertismentul meu public şi-a amintit brusc de PNDL şi a dat comunicat că îi va da drumul. Trăim o perioadă în care nu-mi doresc ca un program de o asemenea importanţă să fie folosit în scopuri politice. Nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi (n.r. duminică) ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi, niciun act care să aibă legătură cu PNDL". Programul este structurat pe trei componente: modernizarea satului românesc, regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor şi infrastructura la nivel judeţean.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE