Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SONDAJ CURS - Încrederea în personalități: Iohannis conduce, Dragnea cade, Cioloș vine din urmă

Postat la: 09.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai nou sondaj CURS arată răsturnări interesante și în clasamentul încrederii în principalele personalități politice. Față de OMNIBUSUL din luna aprilie, acum clasamentul este condus autoritar de președintele Klaus Iohannis, iar Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, coboară pe locul II.

Scăderi avem și în dreptul lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și a lui Ludovic Orban. Însă, scădere dramatică înregistrează liderul PSD, Liviu Dragnea, care se prăbușește de la o favorabilitate de 29% în aprilie la 16% în iunie. Față de studiul anterior se înregistrează creșteri în ceea ce-i privește pe Dacian Cioloș, Victor Ponta și Gabriel Oprea. Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie - 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE