Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soarta lui Nicușor Dan în USR, decisă sâmbătă

Postat la: 17.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comitetul Politic al USR se reunește sâmbătă, după ce președintele formațiunii Nicușor Dan a demisionat din partid, nefiind de acord cu decizia Biroului Național de a nu susține revizuirea Constituției în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Conducerea Uniunii Salvaţi România se reuneşte sâmbătă în şedinţa Comitetului Politic, pe ordinea de zi fiind decizia preşedintelui partidului de a părăsi formaţiunea pe care a fondat-o. Nicuşor Dan şi-a anunţat pe 1 iunie demisia din Uniunea Salvaţi România, pe motiv că partidul merge într-o direcţie greşită, după ce Biroul Naţional USR a decis să nu susţină revizuirea Constituţiei privind definirea familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, arată Mediafax.

"Lucrul cel mai rău care se poate întâmpla în România acum este ca dezbaterea principală să nu fie pe cine fură şi cine nu fură, ci pe cine apără tradiţiile şi cine nu le apară. (...) Al doilea motiv este că simt o datorie pentru oamenii care m-au votat. Tema familiei este foarte importantă pentru ei, este o temă intimă, ţine de identitate, de sentimentul religios, chiar dacă ea nu este importantă pentru ei ca persoane, chiar dacă nu este importantă pentru societate", a scris Nicuşor pe Facebook, după ce şi-a anunţat demisia din USR.

Cu toate acestea, Nicuşor Dan nu exclude varianta de a reveni în partidul pe care l-a fondat, dar cu condiţia ca USR să îşi schimbe decizia privind revizuirea Constituţiei. Acesta a anunţat însă că se gândeşte să aştepte apariţia unui partid în care "să se regăsească", dar a exclus varianta punerii bazelor unei noi formaţiuni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE