Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță: "Dărâmarea Guvernului Ponta a fost organizată"

Postat la: 31.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiță a declarat că drama de Colectiv a fost momentul oportun pentru a i se cere demisia lui Victor Ponta și Guvernului său. Ghiță mai spune că ipoteza conform căreia cineva ar fi incendiat în mod intenţionat Colectivul ar trebui eliminată.

"Erau pregătiți oameni cu cocktailuri Molotov să incendieze, să atace Primăria Sectorului 4 și să-l scoată pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea întregului guvern în acea noapte.

Trebuie eliminată ipoteza cum că acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri, nu știu dacă acel lucru s-a întâmplat organizat. După un an de la acel eveniment, haideți să spunem câteva adevăruri: încă de dinainte de noiembrie 2014, alegerea președintelui Iohannis a fost organizată, la fel cum și dărâmarea Guvernului Ponta a fost organizată. Au căutat un moment cu emoție pentru a dărma Guvernul. Știam toți de intenția de a-i face culoar și de al numi pe Cioloș premier, se știa în diverse medii, nu doar în cele de la Cotroceni.

Este evident că s-a așteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României, iar în acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a fost amenințat, a fost obligat să aleagă această soluție. Nu a fost un act de lașitate, practic avea de ales între a vedea în București alți morți, alții oameni bătuți de jandarmi și a lămuri lucrurile în fața acestei puteri oculte. Ponta, considerând că nu suntem încă deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii ăștia și ce putere au ei, a luat această hotărâre.

Forța ocultă este reprezentată de această rețea făcută din oameni pregătiți în ONG-urile acelui domn Soroș și a avut un plan organizat înainte și după Colectiv astfel încât să ia puterea în România. Un transfer nelegitim de putere organizat s-a întâmplat după acel eveniment, iar beneficiarii sunt toți acești ONG-iști tehnocrați. Cioloș a fost unul de pe lista potențialilor, din acea lista scurtă, cel mai bine a dat acest domn Cioloș.", a declarat Sebastian Ghiță.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE