Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariul care zguduie PSD: Victor Ponta rupe partidul

Postat la: 26.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În PSD a revenit scenariul unui nou partid înființat de Victor Ponta. Bănuit în permanență că ar fi tentat să plece din PSD, fostul premier exclude pentru moment ruptura de partid.

După ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2014, Victor Ponta a fost bănuit de două tentative de trădare a PSD, alături de Sebastian Ghiţă şi de foştii săi miniştri. Niciunul dintre aceste scenarii nu a văzut lumina zilei. Al treilea episod rulează în aceste zile înaintea alegerilor parlamentare: Victor Ponta ia în calcul să plece din PSD și să ia cu el un grup de senatori și deputați.

Ipoteza a fost alimentată de un şir de episoade tensionate din PSD: apropiaţii lui Victor Ponta au fost marginalizaţi în partid, PSD nu a vrut să-l facă pe Ponta al treilea om în stat dându-i funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar fostul premier a recunoscut că el şi preşedintele PSD nu-şi mai vorbesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE