Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal! Excluderea lui Mihai Chirica din PSD, respinsă la Iași

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Membrii Organizaţiei Municipale Iaşi a Partidului Social Democrat au votat, miercuri, împotriva excluderii din partid a primarului Mihai Chirica şi viceprimarului Gabriel Harabagiu.

Primarul de Iași Mihai Chirica spune că propunerea de excludere din PSD i se trage de la poziția constantă pe care a avut-o față de eșecurile lamentabile ale lui Liviu Dragnea cu guvernarea. "Ar fi o victorie nemeritată a lui Liviu Dragnea împotriva social-democrației din România", spune primarul de Iași, Mihai Chirică, la Realitatea TV, cu referire la posibila sa excludere din PSD. Tot miercuri s-a votat și împotriva excluderii din partid în cazul preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale Iaşi, Sorin Iacoban, dar şi împotriva sancţionării cu avertisment a preşedintelui Organizaţiei Municipale, Paul Corneliu Boişteanu, şi a secretarului executiv al Organizaţiei Municipale, Gabriel Teodorescu.

"Ne-am întrunit în plen, toată organizatia municipală pentru a dezbate unele discuţii care au apărut în spaţiul public referitor la o propunere de excludere a unor membri de partid. (...) În cele din urmă s-a supus la vot. Şi votul a fost cu două excepţii, a două abţineri împotriva acestei decizii, şi desigur împotriva deciziilor de sancţionare a celorlalţi (...) S-a analizat şi o propunere către Biroul Permanent Judeţean prin care să transmitem foarte clar că Organizaţia Municipală Iaşi (...) să ia act de fapt că la nivel local nu se poate accepta excluderea celor propuşi şi, deocamdată, nu există nicio motivaţie pentru niciunul dintre membri. Discuţiile au fost destul de profunde, aprinse, cu unele treceri în revistă a activităţii politice în PSD. În cele din urmă s-a pronunţat în favoarea continuării activităţii celor propuşi, aşa cum se află şi în momentul de faţă", a declarat presei Mihai Chirica, primarul Iaşiului.

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE