Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sanse reale: Cei doi "sobolani" pun la cale rasturnarea guvernului lui Dragnea!

Postat la: 25.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul lui Victor Ponta absoarbe tot mai multi membri ai PSD, mai ales ca fostul premier a fost achitat in dosarul Turceni. Azi a "defectat" si Nicolae Bănicioiu, alaturi de mai multi "pontisti". In spatele acestei actiuni nu se afla doar Victor Ponta, ci si Mihai Tudose, ei fiind cei doi fosti premieri pe care Liviu Dragnea i-a numit "sobolani".

Liviu Dragnea, la randul sau, a fost acuzat de Ponta ca e "calul troian" al lui Traian Băsescu, bagat in curtea PSD ca sa distruga partidul. Tudose face si el afirmatii ca a fost dat jos de la putere pentru ca n-a vrut sa dea marile afaceri clientelei politice a lui Dragnea si ca dorea sa aduca investitiile straine din zona asiatica si 'din pacate, chinezii nu dau spaga', a afirmat fostul prim-ministru la Realitatea TV. Tudose ameninta ca vor fi valuri, valuri de aderenti la partidul Pro România al lui Ponta, un fel "lovitura ALDE", asa cum a facut Tariceanu la vremea lui cu PNL.

Ponta si Tudose au un plan clar, atragerea a cat mai multi deputati si senatori ai PSD care sa poata sa schimbe majoritatea parlamentara si astfel sa poata sustine o motiune care sa poata sa duca la caderea actualului guvern. Dragnea e linistit, insa, el sustine ca nu se poate schimba majoritatea si ca PSD sta confortabil in parlamant cu o majoritate solida. Ca sa fie solida, insa, Dragnea trebuie sa resusciteze baronii locali care la randul lor sunt nemultumiti, pana si cei din sud care alta data erau fideli liderului PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE