Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Negoita isi pregateste terenul pentru defectarea la PRO România

Postat la: 07.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma cu cateva zile, masa mare de chef la care au participat mai multi lideri si membri ai formatiunii Pro România, condusa de Victor Ponta, partidul care in ultima vreme a izbutit sa atraga din PSD mai multi politicieni declarati anti-Dragnea.

Ceea ce e clar e ca nu serbau ziua lui Ion Iliescu - mentorul PSD si unul din "parintii" politici ai lui Ponta -, care pe 3 martie a facut 89 de ani. Uimitor, pentru un neofit in ale politicii, e ca la masa se afla si Robert Negoita, de-a dreapta lui Victor Ponta. Numai ca Negoita, primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei, s-a arata la randu-i, deseori, critic la politica facuta de liderul Liviu Dragnea. Ba chiar a "cantat" pe aceeasi voce cu Gabriela Firea, dupa declansarea razboiului intre primarul Bucurestiului si seful suprem al PSD.

Robert Negoita isi pregateste plecarea spre partidul lui Victor Ponta, iar dovada este fotografia pe care o publicam, un selfie facut de Felix Rache, fost purtator de cuvant al lui Mihai Tudose pe cand acesta era prim-ministru. Rache e actualmente in echipa de imagine a formatiunii lui Ponta. Dupa cum se distinge, la masa erau asezati printre altii Marian Neacșu, Robert Negoita, Victor Ponta, Paul Stanescu, Mihai Tudose, Daniel Constantin. "Negoita isi pregateste 'defectarea' in Pro Romania, ca sa vorbim in limbajul lor, al acoperitilor politici", ne-a spus o sursa politica, care a adaugat: "Hai sa vedem cand s-or prinde si astia de la PSD ca de fapt Negoita e un 'cal troian' la ei in partid!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE