Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Responsabilii zonali ai lui Alexandru Nazare dezertează în tabăra lui Daniel Tudorache!

Postat la: 19.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simţind că lupta pentru Sectorul 1 este aproape pierdută, mai mulţi responsabili zonali ai candidatului PNL, Alexandru Nazare, şi-au oferit susţinerea pentru contracandidatul PSD, Daniel Tudorache, susţin surse liberale.

Aceasta în condiţiile în care cele mai recente măsurători sociologice comandate de PNL atestă că Tudorache se îndreaptă cu paşi rapizi spre victorie. Printre responsabili zonali ai campaniei lui Nazare dornici să sară în barca lui Tudorache se numără şi cel care se ocupa de coordonarea zonei în care candidatul PNL a împărţit, potrivit sesizărilor PSD, mită electorală. Aceasta nu este însă unica problemă a liberalilor, în condiţiile în care procurorii DNA verifică la sânge legalitatea întocmirii listelor de susţinători pentru candidatul Alexandru Nazare. De asemenea, Tudorache beneficiază de faptul că aspiranţii dreptei se ceartă între ei, canibalizând astfel electoratul anti-PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE