Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Razvan Sava, fost primar al Capitalei: "Mutu si Bădulescu s-au bătut ca interlopii cu care stau primarii PSD la masa!"

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Referitor la scandalul de la Primaria Capitalei, care a generat bataia dintre doi pesedisti: Gabriel Mutu, presedinte interionar al PSD Bucuresti si primar al Sectorului 6, pe de-o parte si Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei, pe de alta parte, Razvan Sava, fost primar general al Capitalei a postat pe pagina sa de Facebook:

"Pentru cine mai avea vreun dubiu despre cum se rezolvă treburile într-un clan interlop, e suficient să se uite la ce s-a întâmplat azi în Primăria Capitalei.
Bătaie, pumni și sticle aruncate între președintele filialei PSD București, care e și primar al sectorului 6, și viceprimarul Capitalei, un pesedist, care ieri a recunoscut că a mințit procurorii ca să-l apere pe Liviu Dragnea și camarila sa în ancheta privind represiunea protestului pașnic din 10 august 2018. Câtă promiscuitate! Asta se întâmplă când ești obișnuit, ca primar PSD, să stai la masă cu interlopii - le deprinzi obiceiurile și sari la bătaie, când nu ești în stare să porți un dialog. Să nu uităm că și în celelalte sectoare ale Bucureștiului, primarii PSD, cu mici excepții, pun violența verbală și fizică la rang de soluție supremă. Ca fost primar liberal al Capitalei, condamn cu fermitate astfel de gesturi, care ne întorc în epoca de piatră a politicii, acea politică făcută cu parul în mână. Cum poți să ai un dialog constructiv cu astfel de oameni de o agresivitate fără precedent? Cum poate electoratul să suporte golăneala unor politicieni de maidan, cu funcții de DEMNITATE PUBLICĂ importante, într-un stat european ce se dorește a fi civilizat? Nu e de mirare că, la o astfel de gândire primitivă, un miting pașnic precum cel din 10 august 2018 a fost înăbușit prin măsuri de represiune.", a comentat Razvan Sava incidentul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE