Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Razboiul Tudose - Dragnea. Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău: "E clar că unul dintre ei trebuie să plece"

Postat la: 15.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălau, a declarat duminică seară, într-o emisiune TV, că scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose și ministrul de Interne, Carmen Dan, este "un lucru foarte grav" și a afirmat că "e clar că unul dintre ei trebuie să plece".

Întrebat pentru ce soluție va pleda în ședința Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situației din partid, Bădălau a spus că vrea cere "o soluție de înțelepciune și maturitate, pentru a putea funcționa mai departe cu un guvern Tudose care a funcționat bine". Despre relațiile cu Dragnea și cu Tudose, președintele executiv al PSD a spus: "Cu ambii sunt în relații foarte bune, suntem vechi în partid, ne cunoaștem de foarte mult timp, am lucrat din punct de vedere politic foarte mult. Există o dispută în partid care a fost accentuată de media, dar lucrurile nu sunt chiar atât de grave, totuși. Tot timpul există o dezbatere".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE