Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Golban: Marian Munteanu să-și dovedească bărbăția politică într-o confruntare directă cu reprezentanții CNSAS

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dr în Economie Radu Golban trage un semnal de alarmă asupra riscului la adresa securității naționale pe care îl reprezintă decredibilizarea CNSAS-ului în chestiunea publicării dosarului de Securitate al fostului lider al Pieței Universității, Marian Munteanu.

Radu Golban crede că este crucial, într-un moment de criză majoră a leadership-ului partidelor naționale, ca șeful golanilor anilor 90, Marian Munteanu, să-și dovedească bărbăția și maturitatea politică solicitând urgent clarificarea publică, într-o dezbatere televizată, a unei chestiuni în care nu există decât două variante:

a. CNSAS minte, și atunci se prăbușește credibilitatea unei instituții fundamentale pentru memoria statului român,

b. Marian Munteanu minte, și atunci se prăbușește credibilitatea eroului și liderului mesanic al luptei anticomuniste din anii 90, încrederea în tot ce am crezut despre istoria recentă a Mineriadei și identitatea colectivă simbolică a generației de sacrificiu.

Opinia publică trebuie să afle cine minte.

Radu Golban atrage atenția că un lider național autentic nu poate gira crima morală a subminării credințelor și, în esență, a identității națiunii române, prin instrumentele de subversiunea ideologică prin care se distruge psihic un popor, denunțate chiar de fostul agent KGB, Yuri Bezmenov, azilant înAmerica.

Reamintim că o etapă crucială în depersonalizarea identității colective a unei națiuni este DEMORALIZAREA, prin plasarea în spațiul public a unor informații contradictorii, care duce la deformarea percepției realității, astfel încât în ciuda abundenței de informații concrete, evidente, clare, opinia publică nu mai este capabilă să evalueze corect informațiile. În mod clar, în cazul Marian Munteanu vs CNSAS ne aflăm în fața unei astfel de situații.

CNSAS ne-a lămurit că Marian Munteanu este colaborator al Securității nu "în sensul legii", ci în sens literal. Mass-media ne-a lămurit că avem de-a face cu o fractură morală și nu juridică. Astfel, Marian Munteanu trebuie să își probeze nevinovăția în fața opiniei publice, și nu a justiției.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE