Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răspunsul lui Toader după ce președintele i-a cerut demisia: Ministrul Justiției și-a luat concediu de odihnă

Postat la: 22.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tudorel Toader se află luni și marți în concediu de odihnă, în condițiile în care Comisia de la Veneția a criticat dur legile justiției, iar președintele i-a cerut demisia. Potrivit agendei sale, ministrul va derula miercuri „activități de coordonare internă" la sediul MJ, iar joi și vineri va fi iar în concediu, scrie Mediafax.

La scurt timp după plenara Comisiei de la Veneția, ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află luni și marți în concediu de odihnă, potrivit agendei sale publicate pe site-ul Ministerului. Toader se va întoarce miercuri la Minister, pentru „Activităţi de coordonare internă la nivelul Ministerului Justiţiei", iar joi și vineri va fi din nou în concediu de odihnă.

Toader a participat, săptămâna trecută, la plenara Comisiei de la Veneția, unde s-au dezbătut codurile penale. La scurt timp, Klaus Iohannis i-a cerut ministrului demisia, spunând că prevederile din Ordonanță sunt "un nou episod dintr-un lung șir de decizii controversate" ale ministrului Tudorel Toader, motiv pentru care acesta trebuie să își prezinte demisia. Tudorel Toader a susținut, după ce Iohannis i-a cerut demisia, că modificările codurilor au survenit în Parlament, pentru că la Ministerul Justiției au fost elaborate doar proiectele de lege pentru aceste modificări. Toader a mai spus că Președintele ar trebui să știe aceste aspecte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE