Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Promisiunea lui Dragnea, despre viitorul guvern

Postat la: 26.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat joi, la Constanta, la Scoala de vara a femeilor social-democrate, ca este exclus ca viitorul guvern ce va rezulta in urma alegerilor parlamentare din acest an sa aiba la baza o coalitie a social democratilor cu PNL.

"Nu va fi guvern PSD-PNL! Nu zic da, pentru ca nu se poate! PSD intra intr-un guvern care poate rezista si in care-si pune in valoare programul de guvernare. Eu nu cedez presiunilor, orice s-ar intampla. Nu uitam nici condamnarea mea, nici dosarul pentru coruptie de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, nici ceea ce se mai pregateste. Pur si simplu vreau sa avem sansa sa dam tarii un guvern cat mai bun alcatuit din partide politice care se pot intelege pentru ca romanii sa poata trai mai bine", a spus Dragnea. Liderul social-democrat a afirmat si faptul ca viitorul program de guvernare va avea politici consistente in domeniul apararii nationale si demografic.

"Nu trebuie sa traim cu iluzia ca stand intre granite nu ne afecteaza ceea ce se intampla langa noi. Inca suntem o insula de stabilitate si ca sa ramanem asa,a obiectivul nostru este sa alocam minimum 2 % din PIB pentru bugetul Ministerului Apararii Nationale. Ne-am invatat prost, ani la randul, sa nu ne mai intereseze armata. Ne-am tot zis ca ne apara americanii, NATO, dar realitatea este ca trebuie sa ne aparam mai intai noi insine... Capitolul aparare din programul de guvernare va fi unul consistent (...) Vom pune in programul de guvernare si politici privind rezolvarea problemei demografice, cresterea natalitatii. Noi nu vrem sa aducem imigranti ca sa ne rezolvam probleme demografice, vrem sa dezvoltam fibra si firea romaneasca", a mai afirmat Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE